dejtingsajt recension aftonbladet Rättviks kommunchef om våldtäkten på biblioteket: ”Missförstånd och åsiktsskillnader”

Ulf Israelsson är kommunchef i Rättvik. Foto: Google Maps/Rättviks kommun
  • dejting 60 plus uitzendbureau dejtingsajt norge as Onsdag 16 Dec 2015 b2 nätdejting romantisk date aalborg 2015-12-16
dejtingsajt etnisk udrensning dejtingsida för singlar med barn 1591

dejtingsida rock helsingborg dejtingsidor för unga flashback RÄTTVIK Våldtäkten på biblioteket i Rättvik den 2 december beror på ”missförstånd och åsiktsskillnader”. Det skriver Rättviks kommunchef i ett mejl till en orolig pappa som undrar om hans barn numera kan känna sig trygga i Rättvik.

nätdejting under 18 oktober Det var den 2 december i år som en kvinna utsattes för ett sexuellt övergrepp på biblioteket i Rättvik. På kvällen dagen efter övergreppet hörde en orolig pappa av sig till Rättviks kommunchef Ulf Israelsson och undrade om kommunen numera kan anses vara trygg att bo i, skriver dejta nykterist engelska.

dejting hundar bortskänkes ”Kan ni garantera våra döttrars säkerhet under skoltid och på vägen till och från skolan?”, frågar den orolige pappan i sitt mejl.

date outfit daytime Men det överslätande mejl pappan fick som svar från kommunchefen var inte vad han väntat sig.

nätdejting badoo hjälp ”Som du förstår så möts olika kulturer och det kan lätt bli olika typer av missförstånd och åsiktsskillnader”, skriver Israelsson i sitt svar.

dejtingsajter kk hur Rättviks kommun skriver i ett mejl till Fria Tider att Israelssons formulering misstolkats och att han inte syftade på våldtäkter när han skrev om ”missförsånd och åsiktsskillnader”. Vad han syftade på förklarar de däremot aldrig.

date chat line Nyheter Idag har sökt Ulf Israelsson via såväl telefon som mejl för att fråga honom om mejlet.

dejting för unga under 18 ving dejting 20 år kille Se även:
gratis mobil dejting

hur vet man att dejten är intresserad

vilken dejtingsajt passar mig yr Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejta utländska tjejer instagram Mer från Nyheter Idag