regler för att dejta min dotter t shirt Rubriksättning i Dagens Nyheter kritiseras av Israels ambassadör

Nu möter Dagens Nyheter kritik från Israels ambassadör i Sverige. Foto: Faksimil dn.se
  • vilka dejtingsidor är bra iq engelska dejtingsidor Onsdag 30 Dec 2015 dejtingsida australien nu dejta svenska tjejer dubai 2015-12-30
dejta sin chef och gratis dejtingsidor i sverige zaremba 57

date app radar dejtingsidor för yngre ut STOCKHOLM Nu riktar Israels ambassad i Sverige kritik mot Dagens Nyheter med anledning av tidningens rubriksättningar om Israel. ”Många har upprörts över att Dagens Nyheter på ett så tydligt sätt väljer att vinkla sin rubrik”, skriver sajten Israel Idag, en sajt som drivs av ambassaden.

gratis dejtingsida för unga En nyhetshändelse gick ut som ett TT-telegram lördagen den 26:e december om att två palestinier gick till knivattack mot israelisk polis och som en konsekvens av detta blev ihjälskjutna. Flera medier återgav TT-telegramet med rubrik ”Angripare med kniv sköts till döds”, men inte Dagens Nyheter.

kristna dejting sidor yh Trots att DN återgav artikeln i sin helhet ändrade tidningen den rubrik som TT hade satt. Istället för att angripare sköts till döds blev rubriken ”Två palestinier sköts till döds”, en rubrik som inte talar om att palestinierna själva gick till attack med knivar och på grund av det blev skjutna.

bästa dejtingsajt gratis online Nu möter Dagens Nyheter kritik från sajten dejta man med barn, en sajt som drivs av den israeliska ambassaden. De publicerar skärmdumpar från en rad medier, inklusive SVT, som återger den ursprungliga TT-rubriken samt visar på att DN var det enda media som utelämnade knivattacken i rubriksättningen.

dejta långsamt nätverk ”Många har upprörts över att Dagens Nyheter på ett så tydligt sätt väljer att vinkla sin rubrik”, konstaterar Israel Idag angående den ändrade rubriken.

populäraste dejtingsajter flashback att dejta i usa Dagen efter växer kritiken med anledning av ytterligare en rubriksättning

dejting app iphone qrコード Kritiken mot Dagens Nyheter kom att växa än mer när de bara en dag senare återigen rapporterar om Israel. Den artikeln handlar i korthet om att en anonym palestinsk källa påstår att Israel avvisat ett palestinskt förslag om att återuppta fredsförhandlingar.

thai date sites Men officiellt dementerar Israel att så ska ha skett. När Dagens Nyheter summerar nyheten i sin rubriksättning väljer man att låta den anonyma palestinska källan få tolkningsföreträde istället för den officiella dementin från Israel.

dejtingsajter för unga gratis ”Israel avvisade palestinska förslag till fredsförhandling”, lyder rubriken hos Dagens Nyheter.

dejta via wordfeud juks På Facebook uttrycker Israels ambassadör annorlunda nätdejting Isaac Bachman kritik mot Dagens Nyheter. Han konstaterar att många läsare, speciellt när de har bråttom, endast läser rubriker för att snabbt orientera sig om omvärlden. På det viset kan läsarna förledas att få icke-nyanserad och negativ bild av Israel, menar han.

bästa dejtingsajterna 2016 ”Två vilseledande rubriker av DN på bara två dagar – är det tendentiöst eller slumpmässigt? Avgör själv”, skriver Bachman på Facebook.

dejta via sms biljetter

dejta på gta 5 xbox Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

date asian app Mer från Nyheter Idag