uteställen stockholm Så totalhånar ryska tevekanalen RT sina kritiker: ”Vi fortsätter göra dem arga”

Margarita Simonyan (inklippt) guidar folk på en rundtur och visar hur det funkar hos mediejätten RT i Ryssland. Foto: Faksimil Youtube
  • gå på dejt dejta kändis namn Lördag 19 Dec 2015 dejtingsajt elit dejtingsidor body lotion 2015-12-19
dejtingsajt rika tillsammans sms date de validité expirée 45

dejtingsajt karlstad quality hur länge kan man dejta flera KREML Det ryska mediebolaget RT har släppt en hånfull video som driver hejdlöst med tevekanalens kritiker. I videon visar bolagets chef Margarita Simonyan hur det ”egentligen” går till när nyheter produceras i Ryssland. – Det där var Luba, vår städtant. Hon tar bara order från Kreml, precis som resten av oss andra, förklarar Simonyan i videon.

dejtingsajter gifta kvinnor Nu hånar den ryska statliga mediekanalen RT sina kritiker i en ny video som publicerats på Youtube. Videon driver och raljerar med den bild som kritiker många gånger målar upp av RT som en slags propagandakanal som gör exakt det som makten i Ryssland vill att kanalen ska göra.

bra dejtingprofil – Det där var Luba, vår städtant. Hon tar bara order från Kreml, precis resten av oss andra, förklarar tevebolagets chef dejtingsidor utländska jurister Margarita Simonyan i videon, klädd i äldre sovjetisk mundering.

dejta i new york weekend dejtingsajt body kit Omdiskuterad tevekanal

dejtingsidor app Invändningarna mot RT kommer inte sällan från nyliberalt håll och flera kritiker menar att RT inte är tillräckligt politiskt korrekt för att anses vara en trovärdig källa. I Sverige möter RT framför allt hård kritik från röster och organisationer som lobbar hårt för att Sverige ska gå med i Nato.

dejtingsajter för pensionärer försäkringskassan I huvudsak bygger kritiken mot RT på att kanalen är rysk, mer sällan på innehållet i vad de sänder eller vilka källor de använder. Ett exempel är nätdejting ensamstående sverige Erik Thyselius från Timbro, som förvisso medger att RT använt vedertagna trovärdiga källor, men ändå poängterar att man man måste markera mot RT.

nya dejtingappar

dejtingsidor metro gratis Men det finns även mer saklig kritik mot RT. Ett exempel är när det Malaysiska planet MH 17 sköts ned i östra Ukraina. Händelsen kom snabbt att bli en slags medial dragkamp om narrativet över händelsen, där RT på olika sätt försökte rikta misstankarna mot Ukraina. En holländsk utredning av händelsen har visat att det med all sannolikhet sköts ned av en rysk robot, antagligen av misstag.

gratis dejting badoo app dejta på badoo hjälp Efter tio år: ”Vi fortsätter göra dem arga”

dejtingsidor bra review Youtubevideon publicerades i samband med mediebolagets tioårs-jubileum och det är tydligt att RT tar lätt på den kritik de möter. Istället triumferar kanalen med de sämsta omdömena som fällts om RT och de driver hejdlöst med påståenden om att de styrs direkt från den ryska politiska ledningen med president dejtingsajt ukraina youtube Vladimir Putin i spetsen.

nätdejting 2014 – Är kameran avstängd? Jag måste visa videon för chefen först, ladda inte upp klippet ännu, säger Simonyan i videon.

gratis dejtingsidor 2015 deltagare Sedan syns bilder på president Putin i ett kontrollrum när han inspekterar videon för godkännande. I skrivande stund har videoklippet fått över 100 000 visningar.

nätdejting debatt dejting u srbiji veceras Nedan ser du den av Putin godkända ”bakom kulisserna”-videon om tevekanalen RT

nätdejting badoo iphone najbolji dejt sajtovi

romantisk dejt göteborg

skapa dejtingsida gratis Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

hur går man på dejt Mer från Nyheter Idag