nätdejting profilbild google Saab kan återuppstå som elbil – Satsar miljarder på nya modeller

Saab 9-3 är på väg att återuppstå som elbil. Foto: Pressbild Nevs
  • date mate definition dejtingsidor vänner quotes Fredag 11 Dec 2015 bäst gratis dejtingsida exempel helt gratis dejting exempel 2015-12-11
dejting annonser gratis online dejta yngre killar 74

dejting sajt 50 plus kvinnor nätdejting första dejten aktiviteter TROLLHÄTTAN Företaget Nevs köpte delar av biltillverkaren Saabs konkursbo med planer på att bygga elbilar under nytt namn. Men nu kan även bilmärket Saab återuppstå berättar företagets VD Mattias Bergman – En dialog pågår men vi kan inte berätta något i dag, säger han till Expressen.

vilka dejtingsidor är bäst citat När biltillverkaren Saab var på väg att gå i konkurs för några år sedan haglade rubrikerna i medier, inte minst när holländaren Victor Muller försökte få rätsida på företaget. Men Muller lyckades inte få företaget på fötter och företaget kom senare att köpas upp av ett nytt konsortium under namnet Nevs, National Electric Vehicle Sweden.

bra dejtingsidor flashback bilder De nya planerna med Nevs som ägare är att tillverka elbilar i Trollhättan, men det har inte varit självklart att de kan använda varumärket Saab. Men nu berättar Nevs VD att det inte är helt omöjligt att varumärket Saab som personbil kan bli verklighet igen.

dejting i oslo webbkryss – En dialog pågår men vi kan inte berätta något idag, säger han till date chat usa.

anonyma dejtingsidor flashback dejtingsida australien visum Har investerat flera miljarder

nätdejting profil död Företaget Nevs ägs till största del av ett Hongkong-baserat energibolag, men har även delägare genom hamnstaden Tianjin i Kina samt ett IT-företag sedan 2015. Totalt har ägarna skjutit till flera miljarder för att få verksamheten på fötter och planerna är att Nevs uteslutande ska bygga elbilar baserat på Saabs plattformar. Det byggs även en fabrik i Kina för tillverkning av elbilar.

sms on date 11/12/13 Den första elbilen som ska tillverkas är baserad på plattformen för 9-3 där chassit ska tillverkas i Trollhättan. Men fler modeller är på väg enligt Nevs. Edejtingsajter utländska registreringsnummer n Family Suv, en Active Allrounder, en Urban Adventure och en Sport Urban Suv väntas bli verklighet i framtiden.

nätdejting argument vilken dejtingsajt passar mig bäst – Vi börjar med att bygga målade karosser och skeppa dem till Kina för slutmontering och leverans, säger Bergman.

dejta ryska kvinnor flashback Men så snart som 2017, alltså om ett drygt år, ska det gå att köpa elbilar tillverkade av Nevs även i Sverige. Det berättade Bergman på Stora Bildagen som ägde rum på torsdagen.

dejtingsida för unga under 18 ving

dejtingsajt hiv genom Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajt app registrera Mer från Nyheter Idag