bästa sidan för nätdejting Slagsmål på asylboende i Norrland – Ska ha använt rakhyvel som tillhygge

Det var i Torpshammar, väster om Sundsvall, som en rakhyvel användes som tillhygge på ett asylboende. Bilden är ett montage. Foto: Google Maps
  • bästa dejtingappen nätdejting oslo centrum Tisdag 1 Dec 2015 dejt app dejtat 3 månader vikt 2015-12-01
kristen dejting sverige zaremba nätdejting känns hopplöst fall 323

dejta jungfru datum dejting på mobilen SUNDSVALL Under tisdagseftermiddagen inträffade ett slagsmål mellan fyra personer på ett asylboende utanför Sundsvall i Västernorrland. – Någon hade ett tillhygge och det var en rakhyvel, berättar Martin Södervall hos polisen i Västernorrland för Nyheter Idag.

internetworld dejtingsajt Polisen berättar på sin hemsida att två patruller fick rycka ut till ett asylboende i Torpshammar, väster om Sundsvall. Där hade ett bråk brutit ut mellan fyra personer på asylboendet. När Nyheter Idag ringer till polisen får vi veta att ett synnerligen udda tillhygge har använts.

hur avsluta en dejt – Anmälaren trodde att de bråkade om teven. Någon hade ett tillhygge och det var en rakhyvel. Och så har de hotat varandra och sådär, det har skett någon misshandel men det var inget grovt, säger date outfit bar Martin Södervall hos polisen i Västernorrland till Nyheter Idag.

sms regler dejting Ingen ska ha skadats allvarligt i bråket, poängterar Södervall. Polisen kommer skriva två anmälningar om misshandel och olaga hot. Ingen har frihetsberövats med anledning av händelsen, skriver myndigheten på sin hemsida.

dejting presentation mall word

dejtingsajter under 18 år tjej Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

anonym dejtingsida exempel Mer från Nyheter Idag