dejtingsajt under 18 oktober Stegö Chilò opinionsbildar för extra val: ”Då startar vi väl 7 april-rörelsen”

Foto: Nyheter Idag
  • dejta sitt ex sveriges bästa dejtingsajt 2015 ansökan Torsdag 10 jan 2019 dejtingsajter 50 plus när dejting hårdrock uppsala 2019-01-10
bästa dejtingsidan 2015 termin date match euro 2016 319

dejta en vattuman oxe date match chelsea SVERIGE ”Ett folkinitiativ för nyval” skriver den förre detta ministern Cecilia Stegö Chilò när hon i en Facebookuppdatering argumenterar för ett extra val till våren. Nu höjs allt fler borgerliga röster för att regeringsfrågan bör lösas med ett extra val, inte minst då läget fortfarande förefaller låst i regeringsfrågan.

kändisar + nätdejting Den förre detta ministern Cecilia Stegö Chilò vill starta en ”7 april-rörelse” till förmån för ett extra val, efter att Valmyndigheten föreslagit detta datum för ett eventuellt nyval. Det meddelar hon i en statusuppdatering på Facebook där hon riktar kritik mot den långsamma processen i regeringsfrågan. Och det är inte utan argument hon opinionsbildar för ett extra val.

bra profiltext dejting frågor ”Ett folkinitiativ för nyval eftersom flera partier inte visade sina prioriteringar i regeringsfrågan och ännu fler mörkade sina ställningstaganden i viktiga politiska sakfrågor inför det ordinarie valet”, skriver hon.

gratis dejtingsajt norge I valrörelsen meddelade både Centerpartiet och Liberalerna att de gick till val på en Alliansregering. Men efter valdagen har de bägge partierna allt mer kommit att förorda en regering styrd av Socialdemokraterna. Frågan ställdes på sin spets när de bägge partierna röstade emot moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister.

date outfit with jeans Förfarandet har väckt stark kritik i breda lager bland borgerliga gräsrötter. Samtidigt har allt fler kommit att förorda ett extra val, inte minst med argumentet att väljarna måste få ta ställning till den spelplan som uppenbarat sig efter höstens val. Och det är i huvudsak med det argumentet som Stegö Chilò vill dra igång en rörelse för ett extra val i april.

dejtingsajter pannkaka ugn ”Val ska ge politiker mandat. Då måste de politiska företrädarna ge besked. Eftersom sådana kommer först nu så bör väljarna få säga sitt om det nya politiska landskapet. Det gäller även om man lyckas pussla ihop något i helgen eller kanske i synnerhet då”, fortsätter hon på Facebook.

nätdejting happy pancake quotes Stegö Chilò är långt ifrån ensam i sin kritik mot processen att finna en regering. Även den borgerliga debattören och opinionsbildaren Thomas Gür har återkommande riktat kritik mot talmannen Andreas Norlén för tidsutdräkten i regeringsfrågan. Även Gür argumenterar för ett extra val som en tänkbar möjlighet för att komma vidare i processen.

dejta polska tjejer jönköping

dejting bra frågor Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

date outfit kardashian app Mer från Nyheter Idag