dejt vad göra Stororder på elbilar till Nevs kan ge nya jobb i Trollhättan

Här i bilfabriken i Trollhättan ska det byggas karosser till elbilar. Foto: Pressbild Nevs
  • dejta japanska män bra dejting sida magen Torsdag 17 Dec 2015 bra nätdejting profil pris nätdejting profil exempel 2015-12-17
förslag på dejting profil dejta ex 103

thailändsk dejting dejting råd wiki TROLLHÄTTAN På torsdagen meddelar företaget Nevs i Trollhättan att de fått en stororder om 150 000 elbilar till den kinesiska företaget Panda New Energy. I trollhättan ska karosserna till de nya bilarna byggas och det kan bli aktuellt med nyanställningar, meddelar företaget.

dejting på facebook wikipedia Elbilsföretaget Nevs köpte upp fabriken och företaget Saab Automobile i Trollhättan med målsättningen att tillverka elbilar. På torsdagen meddelar företaget att de fått en stororder om 150 000 elbilar från det kinesiska företaget Panda New Energy. Ytterligare 100 000 bilar är beställt av som är närstående Nevs och ägarna till Nevs.

dejta ungdom yngre I Trollhättan ska karosserna bygas och målas för att sedan skickas till Kina där de slutmonteras. Tidigare har Nyheter Idag berättat att Nevs dejting mordet england på att utveckla nya elbilar och det finns även planer på att dessa ska kunna säljas på den svenska marknaden, möjligen under varumärket Saab.

dejtingsida two dejtingsajt för kristna webbkryss ”Hundratals nya jobb till Trollhättan”

nätdejting säkerhet synonym Efter att biltillverkaren Saab gick i konkurs drabbades Trollhättan svårt när fabriksarbetarna blev arbetslösa. Men nu kan trenden vända, enligt Nevs kan det behövas hundratals nya anställda efter att den nya stora ordern kommit till Nevs.

dejtingsida australien – Vi ska leverera målade karosser som sedan slutmonteras i fabriken i Kina, som håller på att byggas nu. Jag vågar inte säga exakt hur många vi behöver anställa, men det handlar om hundratals personer, säger Nevs kommunikationschef date chat wien Mikael Östlund till TT enligt dejta otrogen tecken.

dejtingsajt för kurder irak Elbilarna som nu ska byggas baseras på karossen från Saab 9-3. Samtidigt utvecklas nya modeller på en ny arkitektur som ska vara helt anpassad för elbilar från början.

dejtingsajt polis

dejt 7 regiao estagio Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajt utan registrering online Mer från Nyheter Idag