dejta läkarstudent Svenska superstjärnan Pewdiepie försvarar avstängde Alex Jones: ”En form av censur” (VIDEO)

Den svenska stjärnan Pewdiepie försvarar Alex Jones yttrandefrihet. Foto: Faksimil Youtube
  • dejtingsidor seriösa dejtingsidor dejta en player dasha Fredag 17 Aug 2018 dejta gamers youtube nätdejting dejta flera zoner 2018-08-17
60 date ideeen voor elk seizoen ny dejtingapp 186

nätdejting 50 herr gratis dejtingsajter flashback tekst VÄRLDEN Efter att den amerikanska alternativmedia-jätten Infowars stängts av från några av internets största plattformar försvaras konspirationsteoretikern Alex Jones av den svenska superstjärnan Pewdiepie i en video.

dejtingsidor gratis under 18 malmö Pewdiepie, svensken Felix Kjellberg, är en av internets superstjärnor. Hans kanal på Youtube är plattformens överlägset största med sina 65 miljoner prenumeranter. När Felix Kjellberg sommarpratade på Sveriges Radio 2014 gjordes den engelska versionen tillgänglig på en extra server för att Sveriges Radios egna server inte skulle krascha.

nätdejting ung omsorg Pewdiepie har gjort sig känd som motståndare till olika former av internetcensur. Han har själv varit inblandad i flera kontroverser. Bland annat har han flera gånger anklagats av Washington Post för att ha framfört antisemtiskt och rasistiskt material i sina videor. I match date php mysql skriver Washington Posts krönikör Abby Ohlheiser att ”internets mest kända tv-spelare har fått slut på ursäkter” och frågar sig ”hur många chanser har han kvar?”

dejtingsidor gratis för unga jobb dejtingsajt för pensionärer Orolig för mer ”mediadrama” och förlorade reklamintäkter

hur många dejter är normalt innan Efter att flera ledande plattformar stängt av den amerikanska alternativmediejätten Infowars och kanalens grundare Alex Jones tar Pewdiepie konspirationsteoretikerns yttrandefrihet i försvar i en video. Men det är ett försiktigt försvar från den svenska stjärnan. ”Jag ville inte prata om det, för i början visste jag inte mycket om det, och jag visste att det bara skulle komplicera saker för mig. Att videon skulle bli av med reklamintäkter eller skapa mer mediedrama” inleder han videon.

dejtingsidor badoo iphone Även om Pewdiepie är tydlig med att han inte försvarar Jones åsikter eller tror att Jones utsatts för en ”stor konspiration”, frågar han sig också ”Hur bryter man mot fyra olika gemenskapsregler på fyra olika webbsajter vid samma tidpunkt?”.

dejta som ensamstående mamma också Pewdiepie är framförallt kritisk till att de företag som stängt av Alex Jones för brott mot sina regler inte har motiverat sina beslut, och uttrycker stöd för plattformen Twitter som ännu inte hade stängt av honom. Samma dag som Pewdiepie laddade upp videon stängde emellertid dejtingsajter aftonbladet väder.

vilken dejtingsajt bäst dejting i norrland ”En form av censur”

dejting pannkakan storpotäten ”Jag har sett argumentet om att det här är privata företag, Apple, Spotify, Youtube, de har rätten att stänga av vem de vill, de får bestämma sina egna regler. De borde bara hitta på regler för att bli av med Alex Jones. Verkar ganska rättvist va?” frågar Pewdiepie sin miljonpublik.

nätdejting vetenskap ”Men jag håller inte riktigt med. Jag tycker att sociala media har växt sig så stort att det blivit en förlängning av din röst” fortsätter han sedan. ”Så om du inte är på sociala media, om du tas bort från sociala media utan att man riktigt förklarar varför, så kan det ses som en form av censur. Jag kanske är för naiv, men om du inte gillar någon eller något, då säger du emot. Du stänger inte ut dem, du tar inte bort dem”.

dejtingsidor gratis flashback inlägg Se hela filmen här:

dejtingsajt flashback skvaller  

dejtingsidor för ensamstående föräldrar webshop

dejtingsajter för gifta oss  

singel dejting gratis youtube

dejta kollega wiki Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

date envy app Mer från Nyheter Idag