dejtingsidor för aktiva eskilstuna Svenska superstjärnan Pewdiepie försvarar avstängde Alex Jones: ”En form av censur” (VIDEO)

Den svenska stjärnan Pewdiepie försvarar Alex Jones yttrandefrihet. Foto: Faksimil Youtube
  • dejta läkarstudent dejtingsidor seriösa dejtingsidor Fredag 17 Aug 2018 dejta en player dasha dejta gamers youtube 2018-08-17
match date birth 60 date ideeen voor elk seizoen 186

gratis dejtingsajter flashback tekst ny dejtingapp VÄRLDEN Efter att den amerikanska alternativmedia-jätten Infowars stängts av från några av internets största plattformar försvaras konspirationsteoretikern Alex Jones av den svenska superstjärnan Pewdiepie i en video.

nätdejting 50 herr Pewdiepie, svensken Felix Kjellberg, är en av internets superstjärnor. Hans kanal på Youtube är plattformens överlägset största med sina 65 miljoner prenumeranter. När Felix Kjellberg sommarpratade på Sveriges Radio 2014 gjordes den engelska versionen tillgänglig på en extra server för att Sveriges Radios egna server inte skulle krascha.

match date php mysql Pewdiepie har gjort sig känd som motståndare till olika former av internetcensur. Han har själv varit inblandad i flera kontroverser. Bland annat har han flera gånger anklagats av Washington Post för att ha framfört antisemtiskt och rasistiskt material i sina videor. I dejtingsidor gratis under 18 malmö skriver Washington Posts krönikör Abby Ohlheiser att ”internets mest kända tv-spelare har fått slut på ursäkter” och frågar sig ”hur många chanser har han kvar?”

dejtingsajt för pensionärer nätdejting ung omsorg Orolig för mer ”mediadrama” och förlorade reklamintäkter

dejtingsidor gratis för unga jobb Efter att flera ledande plattformar stängt av den amerikanska alternativmediejätten Infowars och kanalens grundare Alex Jones tar Pewdiepie konspirationsteoretikerns yttrandefrihet i försvar i en video. Men det är ett försiktigt försvar från den svenska stjärnan. ”Jag ville inte prata om det, för i början visste jag inte mycket om det, och jag visste att det bara skulle komplicera saker för mig. Att videon skulle bli av med reklamintäkter eller skapa mer mediedrama” inleder han videon.

hur många dejter är normalt innan Även om Pewdiepie är tydlig med att han inte försvarar Jones åsikter eller tror att Jones utsatts för en ”stor konspiration”, frågar han sig också ”Hur bryter man mot fyra olika gemenskapsregler på fyra olika webbsajter vid samma tidpunkt?”.

dejtingsajter aftonbladet väder Pewdiepie är framförallt kritisk till att de företag som stängt av Alex Jones för brott mot sina regler inte har motiverat sina beslut, och uttrycker stöd för plattformen Twitter som ännu inte hade stängt av honom. Samma dag som Pewdiepie laddade upp videon stängde emellertid dejtingsidor badoo iphone.

dejting i norrland dejta som ensamstående mamma också ”En form av censur”

vilken dejtingsajt bäst ”Jag har sett argumentet om att det här är privata företag, Apple, Spotify, Youtube, de har rätten att stänga av vem de vill, de får bestämma sina egna regler. De borde bara hitta på regler för att bli av med Alex Jones. Verkar ganska rättvist va?” frågar Pewdiepie sin miljonpublik.

dejting pannkakan storpotäten ”Men jag håller inte riktigt med. Jag tycker att sociala media har växt sig så stort att det blivit en förlängning av din röst” fortsätter han sedan. ”Så om du inte är på sociala media, om du tas bort från sociala media utan att man riktigt förklarar varför, så kan det ses som en form av censur. Jag kanske är för naiv, men om du inte gillar någon eller något, då säger du emot. Du stänger inte ut dem, du tar inte bort dem”.

nätdejting vetenskap Se hela filmen här:

dejtingsidor gratis flashback inlägg  

dejtingsajt flashback skvaller

dejtingsidor för ensamstående föräldrar webshop  

att dejta en arab

singel dejting gratis youtube Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

romantisk date malmö Mer från Nyheter Idag