nätdejting golf id Sveriges Radio stoppade intervju med Jens Ganman: ”Ingenstans är situationen så skruvad som i Jämtland”

Foto: Marléne Nilsén, Ganmans pajdiagram. Bokillustration: Tomas Arfert
  • bra dejtingsida unga kaadhalum dejta en kille med barn Lördag 9 Jun 2018 dejtingsajt ungdom yngre bilder på dejtingsida gratis 2018-06-09
dejtingsajter för muslimer griskött dejta cougars baseball 708
bra presentationer dejting jönköping ÖSTERSUND Författaren Jens Ganman, aktuell tillsammans med Mustafa Panshiri med boken ”Det lilla landet som kunde”, var förra veckan med i en förinspelad intervju i Sveriges Radios lokala kanal P4 Jämtland. Nu har intervjun stoppats från att sändas. – Den enda förklaring jag fått är att han som gör intervjun är nämnd i boken, säger Jens Ganman. 

dejtingsidor för gifta personer dejtingsajter i sverige Läs även: dejtingsajt för läkare lön

dejtingsida unga kadhalum Boken ”test av dejtingsajter” som handlar om hur Sverige hanterat integration- och invandringsfrågor, släpptes tidigare i år och har fått stor uppmärksamhet. Bland annat för intervjuerna med den färgstarke debattören Henrik Arnstad och politikerna Jimmie Åkesson och Victoria Kawesa.

vilka dejtingsidor är bäst jobbchans Jens Ganman, som bor i Östersund, blev i slutet av förra veckan intervjuad av P4 Jämtlands programledare Björn Nordqvist. Men efter att intervjun spelats in så har kanalen bestämt sig för att stoppa den. Jens Ganman har tidigare under många år varit frilansare på P4 Jämtland och både lett program och gjort längre inslag, bland annat om de uppmärksammade bussockupanterna i asylförläggningen i Grytan 2015.

vilka dejtingsidor är bra – Argumentet för att stoppa intervjun är att Björn Nordqvist är nämnd i boken, säger Jens Ganman som berättar att SVT:s Pontus Mattsson, som också är nämnd i boken, ska intervjua honom de kommande dagarna.

dejtingsidor badoo – Jag frågade Pontus Mattsson specifikt om det var ett problem. Men det var det inte. Uppenbarligen så gör P4 Jämtland helt andra publicistiska bedömningar än resten av public service i Sverige.

dejta i växjö Ricky Karström, kanalchef på P4 Jämtland, skriver i ett mejl till Nyheter Idag:

date app korea ”Jag fick reda på beslutet i torsdags kväll och tycker att det var ett korrekt beslut.

dejtingsajt invandrare online Orsaken till beslutet var att Björn Nordqvist är omnämnd i Ganmans bok. Då tycker inte jag att det är lämpligt att Björn gör en intervju som handlar om boken där hans namn förekommer. Inte för att jag tvivlar på Björn Nordqvists opartiskhet. Han är en skicklig journalist. Det finns dock en risk att personer i vår publik, som läst Ganmans bok, tycker att det blir konstigt.”

dejta via nätet släcks Den aktuella passagen i boken där Björn Nordqvist nämns i Ganmans och Panshiris bok:

nätdejting 50 plus innehåll Ibland pratar jag med mina journalistkollegor om det jag ser. Simon Gunnholt på Länstidningen och Björn Nordqvist på Sveriges Radio förstår vad jag menar. Liksom Annelie Lanner, också Sveriges Radio. Pelle Zackrisson på Mittmedia (numera Nyheter Idag, reds anm) är påläst, precis som Jiyan Behrozy på Sveriges Radio Värmland och så några få till. Fast de flesta är rätt ointresserade. En och annan tycker att diskussionen är ”olustig”. Man undrar ”vart jag vill komma”?

happy pancake helt gratis dejting exempel  

mysig dejt stockholm

date match belgique  

dejtingsajter pancake xoai nätdejting första träffen Vad handlade intervjun i P4 Jämtland om?

bästa presentationen nätdejting tips – Den handlade om boken. Det var en lång intervju där han även tog upp en dålig recension. Så det var ingen feelgoodintervju.

nätdejting omsättning omx dejtingsida för skilda Den här förklaringen med att reportern är nämnd i boken. Tror du det kan ligga något annat bakom?

dejting för 60+ – Jag vet på omvägar att de diskuterat om jag överhuvudtaget ska få höras i P4. För att jag har konstiga åsikter. Och förmodligen, fel värdegrund.

dejtingsajter sport wallet dejting 50 gratis foto's Det låter inte riktigt i linje med public services uppdrag om opartiskhet och så vidare.

bedragare dejtingsajter finland – Absolut inte. Jag gav dem tipset att titta på Aktuellt förra veckan där författaren Katarina Wennstam var inbjuden att debattera Uppdrag Gransknings program om Metoo. Där sa de innan att hon var bekant med Cissi Wallin i jobbet. Jag tänker att man kan göra likadant. Jag förstår inte varför man inte kan göra samma sak i intervjun med mig. Men nej. Det är tydligen omöjligt.

nätdejting jämförelse webbkryss dejtingsidor metro länkar Vad tror du det kan bero på?

dejta män från usa pris – Jag vet att många tycker att den mediala situationen är extrem i Sverige. Men jag kan säga att ingenstans är situationen så skruvad som i Jämtland. Det beror framförallt på Östersunds-Posten och Radio Jämtland och hur man rapporterar.

dejtingsajt för fula gubbar – Sedan så skrev jag den långa kritiska artikeln dejting 55 plus uitzendbureau

dejtingsidor på facebook profilbillede I artikeln ger Jens Ganman en bild av vad som kan beskrivas som journalistik som havererat och svikit sitt uppdrag i Sverige i allmänhet, och i Jämtland och på P4 Jämtland i synnerhet. Ganman tar upp Helena Grolls ökända intervju med Israels förre ambassadör Isaac Bachman (”Har judarna själva något ansvar för den växande antisemitismen som vi nu ser?”), Peter Rawets intervju av Trumpanhängare dyker också upp. Ganman ger också exempel från P4 Jämtland.

dejtingprogram 90 talet Det kan ha påverkat relationerna med redaktionen på P4 Jämtland tror Jens Ganman.

fakta om nätdejting exempel – Jag har inga belägg för det. Men jag tror att det handlar om att man inte gillar mig som person, säger han.

thai date palm Jens Ganman berättar att Östersunds-Posten, där han tidigare medverkat som krönikör, inte längre skriver nyhetstexter om honom, eller tar in hans debattartiklar.

dejting app sverige wiki – Det har jag egentligen inga problem med. De är ett privat företag och så de får göra som de vill. Men det förfarandet som public service här uppe sysslar med är anmärkningsvärt, säger Jens Ganman.

dejta i flera månader Hans Lindeberg, chefredaktör på Östersunds-Posten uppger för Nyheter Idag via mejl att man inte har något stopp på vare sig rapportering eller debattartiklar.

dejting appar flashback query bra dejting app iphone Vad är lösningen?

första dejt i malmö – Jag har sagt att jag kan komma och göra en liveintervju och så reder vi ut det här och pratar om boken, säger Jens Ganman.

jag och paow dejtar Och en lösning verkar faktiskt vara i sikte.

dejt 9 year – På måndag ska jag komma dit och göra en intervju live. I studion.

att göra på dejt i stockholm Intervjun sänds i dejting 45 göteborg.

dejtat 8 gånger starkare Denna artikels författare Pelle Zackrisson är omnämnd i boken.

dejta en äldre tjej

vilken dejtingsajt passar mig aftonbladet Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejta sin psykolog Mer från Nyheter Idag