dejtingsajt för golfare gå SVT publicerar feministisk krönika som nyhet: ”Vi har inte startat ledarsida”

Nu möter SVT en häftig kritikstorm efter krönikan på nyhetsplats. Foto: Holger Ellgaard / Wikimedia Commons samt Faksimil Twitter
  • speeddejt stockholm dejtingsajt göteborg jobb Onsdag 30 Dec 2015 thai date now nätdejting vad ska man skriva gymnasiearbete 2015-12-30
dejtingsidor för unga under 18 år noll dejtingsajter mazily 149

dejtingsidor ukraina gratis dejting linje norsborg STOCKHOLM Den statliga mediejätten SVT möter ett massivt raseri i sociala medier efter att de publicerar vad som uppfattas vara en sorts ledartext. Men ansvarig utgivare Ulf Johansson slår ifrån sig kritiken. ”Nej, vi har inte startat ledarsida. Vi har publicerat en personlig krönika”, skriver han på Twitter.

dejtingsajter jämför hotell Ett rejält blåsväder omger den statliga mediejätten SVT i sociala medier efter att en dejtingsajter gifta av den egna reportern Helena Zachariasson. Texten, som av SVT märkts som en krönika efter kritikstormen, handlar om att bilda opinion i den politisk laddade frågan om jämställdhet.

vilken dejtingsida är bäst väggrepp Zachariasson menar att pappor är för lite hemma med barnen men skriver samtidigt att hon kan förstå att kvinnor vill spendera mer tid med sina barn än män. Men vad individer själva väljer att göra för val är av underordnad betydelse, menar den statliga mediejättens medarbetare.

dejtingsajter kristna nyheter ”För strukturen är större än oss. Om vi inte bryter den, kommer kvinnor fortsätta halka efter på arbetsmarknaden när de är borta i flera år under de år då man utvecklas som mest på många arbetsplatser (i trettioårsåldern då man inte längre är ung och oerfaren men tillräckligt ung och pigg för att orka visa framfötterna)”, skriver Zachariasson på nyhetsplats.

bra dejting app store dejta gamla kvinnor SVT-reporter: ”Konservativa strukturer jag kallar skit”

dejting killar På pappret ska den statliga mediejätten vara politiskt neutral och objektiv men har trots detta allt mer kommit att kritiseras för att rapportera ur ett politiskt vänsterperspektiv. Efter Zachariassons krönika på nyhetsplats om jämställdhet har kritiken ånyo tagit växt i styrka.

date definition en francais Flera användare på Twitter ställer frågan om SVT har börjat med ledartexter, men det slår ansvarige utgivare på SVT Nyheter, Ulf Johansson, ifrån sig. Han menar att det inte är en ledartext utan istället en ”personlig krönika”.

dejt 7 regiao fonoaudiologia Moderaternas landstingspolitiker i Uppsala, Stefan Olsson, publicerar även en skärmdump som visar en konversation mellan Zachariasson och artisten Richard Herrey med anledning av texten som publiceras på nyhetsplats hos SVT. I den konversationen menar Herrey att föräldrar måste få lov att göra sina egna val, men då svarar Zachariasson att ”det är gamla konservativa strukturer som jag kallar skit”.

dejtingsidor forum jobb Nyheter Idag har samlat några av reaktionerna på Twitter nedan

dejting passagen umbau

gratis dejtingsajter flashback bilder

najbolji dejting sajtovi u srbiji

znacenje reci dejt

gratis dejting ryssland yta

dejting för unga jobb

harry styles jag vill dejta en svensk tjej

dejta i new york yankees

bästa dejtingsidan flashback skvaller Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

bästa nätdejting Mer från Nyheter Idag