dejtingsajter mazily utropstecken Tågkaos i Stockholm efter brand i tåg

Foto: Läsarbild
  • chat date sites uk dejting otrogen engelska Måndag 21 Dec 2015 dejtingsajter 55 tum att dejta en player 2015-12-21
nätdejting farligt jobs dejtingsajter helt gratis hemsida 0

nätdejting för yngre barn testa dejting gratis STOCKHOLM Ett mindre tågkaos bröt under eftermiddagen ut på Stockholms Central efter att en brand i ett tågfordon norr om stationen satt stopp för trafiken.

frågor att ställa vid nätdejting Branden bröt ut i ett tågfordon vid Norra Bantorget strax norr om Stockholms Central omkring tjugo över fyra på eftermiddagen. På grund av rökutvecklingen och för att kunna släcka branden i fred beordrade räddningstjänsten att all tågtrafik norrut från centralstationen stoppades.

dejting ideer ekonomi En knapp timme senare var branden släckt och tågtrafiken igång igen, skriver SJ på sin dejting indie filmerna.

seriös dejting kultur Ett stort antal resenärer, varav många på väg för att fira julhelgen hos nära och kära, drabbades av tågstoppet. SJ uppger att branden väntas innebära följdförseningar i trafiken under måndagskvällen.

dejt osäker

date match diable rouge Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

bäst i test nätdejting Mer från Nyheter Idag