dejta exklusivt Terrorsvenskar i ny propagandavideo – Uppmanar att ansluta till IS

Mannen i videon uppmanar den som tittar att ansluta sig till terrorstaten IS. Foto: Faksimil Youtube
  • att våga dejta igen kristen dejting på nätet gratis Torsdag 3 Dec 2015 dejtingsidor för vuxna engelska dejting som badoo iphone 2015-12-03
nätdejting sverige zaremba intressanta frågor dejt 331

hur skriva dejtingprofil bästa dejtingsajt flashback bilder SYRIEN Nu har ännu en propagandavideo släppts från terrorstaten IS där personer uppmanar att ansluta sig till terrorsekten. Enligt uppgifter syns fyra män från Sverige. – Du måste ta dig hit, till det som Allah vill att vi ska ha. En islamisk stat under en ledare, säger en av männen i videoklippet som publicerats på Youtube.

gratis dejting ingen betalning utgår Det är Svenska Dagbladets ledarskribent dejt med äldre kvinnor Per Gudmundson som uppmärksammar den nyligen publicerade videon på sin Facebooksida. Gudmundson berättar att åtminstone fyra personer i den nya propagandavideon kommer från Sverige. Samtidigt konstaterar han att videon är minst ett år gammal, då en person som förekommer i filmen dog i november förra året.

bästa dejtingsidan för seriösa killar I videon syns bilder på en grupp män vid ett bord som äter. En person berättar att de har kommit tillbaka från fronten där de har krigat mot otrogna, alltså fienden.

gratis dejtingsajt sverige ab – Vi sitter här och har ätit. Vi kommer från strider där vi har varit hårda mot de otrogna. Vi har kommit hit för att slappna av, vi äter, vi njuter av att vara vid liv med våra familjer, våra bröder, säger en person på svenska i kameran.

dejtingappen tinder jockiboi dejtingsajt badoo Uppmaningen: Anslut dig till IS

dejta med barn Men det är inte bara en mysvideo där terroristerna sitter och äter. I samma video uppmanas även till jihad, alltså att ansluta sig till terrorstaten i Syrien och Irak.

bästa nätdejting för unga – Det du behöver göra, den som lyssnar, den som läser, den som tittar. Du måste ta dig hit, till det som Allah vill att vi ska ha. En islamisk stat under en ledare.

online dejting hrvatska karta Flera av personerna i videon är enligt Gudmundson normalt hemmahörande i Göteborg, en stad i Sverige som blivit känd för sitt stora antal jihadister som anslutit sig till terrorstaten IS. Det är inte första gången videoklipp sprids på internet med IS-resenärer hemmahörande i Sverige och som talar svenska i propagandavideos. Nyligen spreds en video där personer slaktade får och skojade om att det var träning inför att slakta fiender, där terrorstaten gjort sig kända för att skära halsen av människor.

dejtat 2 månader mat Regeringen har vidtagit åtgärder mot detta fenomen, den mest kända är en telefonlinje dit oroliga och anhöriga kan höra av sig.

dejtingsidor pensionärer

hjälp med dejting profil pris Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

happy pancakes dejting råd Mer från Nyheter Idag