dejtingsidor body Tonåring hotade polis med pistol

Foto: Flickr
  • date outfit quotev dejting för hbt umeå Fredag 7 Dec 2018 singlar dejting dejtingprogram tv 3 nu 2018-12-07
nätdejting mord lidingö date definition origin 396

dejt att tänka på dejting sidor gratis yrkesutbildningar VÄSTERÅS I samband med att tre personer försökte ta sig in på polisstationen i Västerås riktades en pistol mot polis. Personen greps och visade sig vara en pojke i 15-årsåldern. Ytterligare två personer har tagits in för förhör och polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. 

dejta kompisens ex En allvarlig incident inträffade vid polisstationen i Västerås vid 15-tiden på fredagen. Tre personer i en bil försökte ta sig in till polisstationen via grindarna. En av personerna var beväpnad, och riktade sin pistol mot en polis, meddelar polisen via sin hemsida.

date match de l'équipe de france Polisen lyckades få ut personen ur bilen och gripa honom. Det visade sig att den gripne är i 15-årsåldern. De övriga personerna i bilen var enligt polisens uppgifter en man i 6o-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern, som har tagits in av polisen för förhör.

dejta online gratis net Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Pistolen i fråga bedöms som skarp. Ingen har dock kommit till skada vid händelsen.

bra presentation dejting exempel Nyheter Idag har sökt polisen i Västmanland för en kommentar.

dejtingsidor för yngre lärjunge – Vi har haft en allvarlig incident. Det måste få landa lite innan vi kan säga mer. Men ingen är skadad, varken polis eller någon annan, säger Daniel Wikdahl, polisens presstalesperson dejta på gotland

dejta kille med barn quilts xl dejting jämtland

nätdejting desperat

dejt trt 9 Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajt zoo jämtland Mer från Nyheter Idag