nätdejting för pensionärer förmögenhet Tonåringar tvingades klä av sig sina kläder vid grovt rån utanför tunnelbanestation

Foto: Hanna Kastås/CC
  • sms date.de nätdejting 20 år senare Lördag 12 Dec 2015 match date world cup nätdejting svarar inte comhem 2015-12-12
dejta sin granne dejtingsidor för ensamstående föräldrar 806

dejta med barn göteborg srpski dejting sajt za STOCKHOLM Vid ett grovt rån utanför en tunnelbanestation i Stockholm igår kväll tvingades fyra ungdomar i 15-årsåldern klä av sig såväl tröjor som jackor. Men polisen vill inte gå ut med något signalement på de hänsynslösa rånarna. – Just nu vill jag nog inte säga så mycket mer, säger Johan Sundberg på Norrortspolisen till Nyheter Idag.

sveriges populäraste dejtingsida exempel Enligt polisen inträffade rånet någon gång mellan kvart över sju och kvart i åtta på fredagskvällen i närheten av tunnelbanestationen i Akalla. Ett tiotal förövare i åldrarna 13 till 16 år gav sig då på och rånade fyra tonårskillar och tjejer som efter rånet tog sig till Spånga station för att få hjälp från polisen.

dejtingsajt för unga gratis online – Polispatrullen blir beordrad till Spånga station med anledning av ett rån och då ska brottsplatsen vara Akalla, utanför tunnelbanestationen, säger Johan Sundberg som är stationsbefäl i Sollentuna till Nyheter Idag.

dejtingsidor som är helt gratis youtube – Det är väl antagligen målsägarna som har förflyttat sig, fortsätter han.

singel dejta dejta upptagen kille Tvingades klä av sig

nätdejting mord uddevalla Vid rånet blev de fyra ungdomarna misshandlade, hotade och bestulna på såväl mobiltelefoner som plånböcker. Men rånarna nöjde sig inte med det utan ville dessutom ha deras tröjor och jackor.

bra presentation dejting exempel jobbansökan – Man har blivit avtvingad godset, så det har inte varit på frivillig basis. Jag tolkar det som att man har haft kläder på sig som man blivit fråntagna och då tvingas man väl ta av dem, ja, säger Sundberg.

bästa dejtingsidan för unga vuxna dejta flera killar samtidigt engelska Tystlåten om signalement

dejting som badoo bra Ingen av rånarna har ännu gripits och Sundberg är förtegen och vill inte lämna ut något signalement på dem till media.

dejtat 2 månader engelska – Det finns signalement på dem och det finns även uppgifter som gör att jag tror att man skulle kunna jobba vidare i det här ärendet, säger han.

dejting oslo uddevalla date outfit lauren conrad Vad är det för uppgifter och är det något signalement du skulle vilja gå ut med?

bästa dejtingsidan flashback bilder – Nej, just nu vill jag nog inte säga så mycket mer. Man har bedömt det som att samtliga är pojkar eller män i åldrarna 13 till 16 år, så mycket kan jag säga.

nätdejting beroende centrum

dejtingsidor på facebook side Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter umeå Mer från Nyheter Idag