dejta justin bieber gravida Toppdirektörer i Malmö åker på lyxresor för skattepengar

Foto: Flickr
  • vilka dejtingsajter är bäst jobb judiska dejtingsajter gratis Torsdag 3 Maj 2018 bästa dejt restaurangen dejting 2012 olycka 2018-05-03
dejtingsajt 100 gratis dejtingsida happy hour 417

date 30 year old dejting i karlstad quality MALMÖ Flera toppdirektörer inom Malmö stad har under flera års tid åkt på lyxresor på skattebetalarnas pengar. Direktörerna har bland annat varit på resor där de besökt spa, gått på konsert och ätit mat för 17 000 kronor på någon dag.

definition of data in math Malmö stad har ett tjugotal direktörer som styr kommunens förvaltningar och bolag. Tillsammans har dessa chefer och direktörer bildat en kamratklubb som varje år åker på lyxresor till ”intressanta resmål” för hundra tusentals kronor, något som Malmös skattebetalare får stå för, uppger rekommenderade dejtingsajter flashback.

dejtingsidor happypancake nere Tanken är att varje resmål ska reflektera en särskild utmaning som Malmö står inför men nu har resorna blivit föremål för granskning och Skatteverket är inte nöjda med granskningens resultat.

dejtingsidor gratis för unga hjärtan Flera av de så kallade studieresorna har i själva verket varit nöjesresor enligt skatteverket. Under en fyra dagars resa som gjordes i Spanien var endast två av dagarna avsatta för så kallade tjänsteuppdrag.

dejtingsidor för muslimer gris Under en heldagsutflykt åt sällskapet middag och drack vin på en fin restaurang vilket resulterade i sex flaskor vin och en nota på 8200 kronor.

rolig dejt i stockholm – Oj då. Det är inte min minnesbild att det var så. Syftet med resan var bland annat att studera det stadsutvecklingsprojekt som Bilbao genomgått och på plats få det presenterat av dem som varit med i utvecklingen, säger FMF:s ordförande Johan Hermansson, till Sydsvenskan.

dejting i helsingborg jobb Enligt granskningen kan en hel del av resorna som gjorts klassificeras som rena nöjesresor. Under 2014 åkte klubben till Island där de gick på spa och konsert. Under 2012 åkte de till London där de såg musikalen Mamma Mia! och åt mat för 17 000 kronor.

romantisk date københavn nätdejting finland emot

date chat belgium

dejta utländska män efterdropp Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

hur länge ska man dejta innan Mer från Nyheter Idag