passagen dejting sidor Toppdirektörer i Malmö åker på lyxresor för skattepengar

Foto: Flickr
  • dejta 2 st samtidigt synonym dejtingsajt usa pris Torsdag 3 Maj 2018 roliga dejt tips date thai new year 2015 2018-05-03
dejting 20 år jubileum vill dejta en läkare 417

dejta gratis online kurser nätdejting artiklar wikipedia MALMÖ Flera toppdirektörer inom Malmö stad har under flera års tid åkt på lyxresor på skattebetalarnas pengar. Direktörerna har bland annat varit på resor där de besökt spa, gått på konsert och ätit mat för 17 000 kronor på någon dag.

bästa nätdejtingsajt flashback Malmö stad har ett tjugotal direktörer som styr kommunens förvaltningar och bolag. Tillsammans har dessa chefer och direktörer bildat en kamratklubb som varje år åker på lyxresor till ”intressanta resmål” för hundra tusentals kronor, något som Malmös skattebetalare får stå för, uppger dejtingsajt ukraina yangiliklari.

dejting tv3 zinios Tanken är att varje resmål ska reflektera en särskild utmaning som Malmö står inför men nu har resorna blivit föremål för granskning och Skatteverket är inte nöjda med granskningens resultat.

nätdejting recension film Flera av de så kallade studieresorna har i själva verket varit nöjesresor enligt skatteverket. Under en fyra dagars resa som gjordes i Spanien var endast två av dagarna avsatta för så kallade tjänsteuppdrag.

dejtat 3 månader tv Under en heldagsutflykt åt sällskapet middag och drack vin på en fin restaurang vilket resulterade i sex flaskor vin och en nota på 8200 kronor.

qx dejtingsajt – Oj då. Det är inte min minnesbild att det var så. Syftet med resan var bland annat att studera det stadsutvecklingsprojekt som Bilbao genomgått och på plats få det presenterat av dem som varit med i utvecklingen, säger FMF:s ordförande Johan Hermansson, till Sydsvenskan.

dejta 16 åring mördad Enligt granskningen kan en hel del av resorna som gjorts klassificeras som rena nöjesresor. Under 2014 åkte klubben till Island där de gick på spa och konsert. Under 2012 åkte de till London där de såg musikalen Mamma Mia! och åt mat för 17 000 kronor.

dejting restaurang stockholm dejta persiska tjejer

roliga dejting historier undervisning

dejtingsajter i england vs Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

olika dejtingsajter Mer från Nyheter Idag