gratis kristen dejting online Tre anhållna för gruppvåldtäkt mot tonårsflicka utanför asylboende i Västerås – Ingen av de misstänkta är asylsökande

Mälarcampingen i Västerås. Foto: Läsarbild
  • nätdejting hur många ord nätdejting artikel korsord Tisdag 29 Dec 2015 dejta utländsk kille dejta tyska kvinnor 2015-12-29
nätdejting otrogen engelska presentationstext dejting exempel 1115

dejtingsajt för seniorer dejtingsida helt gratis antivirus VÄSTERÅS Tre unga män anhölls igår misstänkta för gruppvåldtäkt mot en tonårsflicka i närheten av en camping i Västerås som används som asylboende. De tre gärningsmännen har invandrarbakgrund, men ingen av dem har med asylboendet att göra. – De har ingen anknytning till campingen, säger kammaråklagare Eva Uggla till Nyheter Idag.

nätdejting svd valkompass Det var i söndagseftermiddag som ett större polispådrag drogs igång i stadsdelen Johannisberg i Västerås. Vägspärrar upprättades där flera bilar stoppades av polisen i jakt på personer som enligt lokala medieuppgifter våldtagit en kvinna. Enligt källor som Nyheter Idag pratade med i söndags inträffade brottet i närheten av Mälarcampingen som sedan i oktober i år används som asylboende.

dejtingsajt rika män efterdropp Under måndagen anhölls tre unga män, en 16-åring och två 15-åringar, misstänkta för grov våldtäkt mot en flicka som är under 18 år. Eftersom våldtäkten utfördes i närheten av campingen oroade sig flera närboende för att det var flyktingar som låg bakom övergreppet, men det är något som kammaråklagare Eva Uggla tillbakavisar.

dejt polis – De har ingen anknytning till campingen, säger hon till Nyheter Idag.

dejt 7 regiao nätdejting mazily utropstecken Flykting från Somalia

happy pancakes dejting regler Enligt uppgifter från tingsrätten samt en handläggare på Skatteverket har de tre misstänkta utomeuropeisk invandrarbakgrund. En av dem, som 2004 kom som flykting från Somalia tillsammans med sin familj, fick sitt svenska medborgarskap så sent som förra sommaren.

dejta engelska killar De två andra är båda födda i Sverige, men till föräldrar som invandrat till Sverige från Irak respektive Ghana.

date hook app Ingen av de tre unga männen är tidigare dömda för brott.

nätdejting uppsats mall nätdejting hur många zoner Oklart om häktning

date wise definition De tre misstänkta våldtäktsmännen är än så länge anhållna och senast imorgon måste Eva Uggla fatta beslut om huruvida de ska begäras häktade eller ej och därmed fortsätta vara frihetsberövade. För Nyheter Idag berättar hon att hon ännu inte bestämt sig för hur hon ska göra.

nätdejting gratis – Det kan jag inte svara på i nuläget, vi har inte tagit ställning till den frågan än. Just nu har vi ingen häktningsframställan, men jag kan inte säga om det blir någon eller inte, säger hon.

dejtingsida för bönder protesterar Hon berättar också att den unga våldtagna kvinnan känner de killar som våldförde sig på henne.

dejting happy pancake quote – De är bekanta med varandra, i alla fall delvis, säger hon.

profiltext dejting Fler kommentarer än så vill hon inte ge utan hänvisar till förundersökningssekretessen.

dejting profil linkedin nätdejta flashback Se även:
dejtingsajt för funktionshindrade göteborg

dejta transsexuell op

bäst nätdejting Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting när ska man träffas igen Mer från Nyheter Idag