nätdejting för ensamstående kvinnor Tre skadade efter mordförsök med knivhugg i Rinkeby tunnelbanestation

Polis i Rinkeby. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Chang Frick / Nyheter Idag
  • dejta iransk kille date escape app Lördag 5 Dec 2015 dejtingsajt flest medlemmar nätdejting negativt 2015-12-05
bästa dejtingappen 2014 dejta mörkhyade kvinnor göteborg 257

sifo undersökning nätdejting dejta första gången tjej STOCKHOLM På lördagskvällen opererades en ung man akut efter att ha blivit knivhuggen i magen i Stockholmsförorten Rinkeby och händelsen rubriceras som mordförsök. – Det är ytterligare två som är rubricerade som målsägare, alltså att de varit med i bråket och fått mindre skador.

dejtingsajt antal medlemmar actic På lördsgskvällen klockan 18.22 fick polisen larm om ett bråk vid tunnelbanan i den norra Stockholmsförorten Rinkeby. På plats var en ung man knivhuggen i magen och fick föras till sjukhus för att opereras akut. Enligt bra presentation av sig själv dejting ska mannen vara 16 år gammal. Ytterligare två personer ska ha skadats i bråket, berättar polisen för Nyheter Idag.

dejta en jungfru – Det är ytterligare två som är rubricerade som målsägare, alltså att de varit med i bråket och fått mindre skador, säger polisens vakthavande befäl nätdejting debatt expressen Mats Almquist till Nyheter Idag.

dejting på åland nyheter Det ska även finnas flera vittnen till händelsen. Polisen kan ännu inte säga om bråket har dokumenterats av övervakningskameror vid tunnelbanestationen.

sammanställning dejtingsajter – Det kan jag inte uttala mig om ännu eftersom vi inte har granskat filmerna.

date outfit guide skillnad på att dejta och vara tillsammans Vet vi hur många inblandade det var i händelsen?

nätdejting ensamstående – Det vi fick från början var sex till åtta personer, jag har inte fått någon annan uppgift ännu.

dejting 70 halmstad Vid 21-tiden på lördagskvällen vet ännu inte polisen vad som var upprinnelsen till händelsen. Ingen var vid 21-tiden gripen för dådet och polisen hade heller inget signalement på någon gärningsman. Däremot är alla inblandade i bråket yngre män enligt polisen. Aftonbladet har talat med pressjouren på Karolinska sjukhuset. De uppger att skadeläget är allvarligt men stabilt för den man som enligt uppgifter har opererats akut.

$match date mongodb

dejtingsida för dvärgar längd Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajter umeå universitet Mer från Nyheter Idag