bar för dejt stockholm Trump trycker till CNN-reporter: ”Vilken idiotisk fråga”

Foto: Flickr/Samira Bouaou/The Epoch Times
  • dejta i london göteborg dejta bönder präster Lördag 10 Nov 2018 nätdejting happy pancake login dejting via mobilen samsung 2018-11-10
dejting facebook nere nätdejting sifo comillas 581

dejting nummer gratis dejtingsajt badoo login WASHINGTON DC President Donald Trump fortsätter skapa rubriker i USA – och fortsätter att bråka med CNN. Den här gången har han läxat upp reportern Abby Phillip från CNN som han tyckte ställde en dum fråga. – Jag ser dig ofta, du ställer en massa idiotiska frågor, sade Trump till dejtingsidor för vuxna inomhus.

dejta afrikanska tjejer i sverige Under onsdagen var det CNN:s Jim Acosta som blev måltavla för en utskällning från president Donald Trump efter att Acosta vägrat sätta sig ner och lämna ifrån sig mikrofonen under en pressträff på Vita Huset. Acosta fick senare sin pressackreditering indragen.

dejting karlstad energi dejta män i uniform Läs även: dejtingsida för tatuerade landet

gratis dejting community I fredags var det dags igen. I en träff med media fick Trump frågor om den nyligen tillsatte justitieministern Matt Whitaker. Abby Phillip från CNN var på plats och ställde frågor. Först frågade hon om Whitaker kommer att lägga sig i Robert Muellers utredning av rysk påverkan på presidentvalet.

dejta korta killar – Det är upp till honom, svarade Trump.

date match monaco juventus Nästa fråga fick Donald Trump att explodera.

dejtingsidor norrland resort – Vill du att Whitaker ska tygla Mueller, undrade Phillip.

gratis e dejting app – Vilken idiotisk fråga det där är. Vilken idiotisk fråga. Men jag ser dig ofta, du ställer en massa idiotiska frågor, kontrade Trump.

dejtingsajter body demens Donald Trump pratade med media i samband med att han var på väg till Air Force One för att flyga till Paris och möte med andra länders ledare.

match with date vba text på dejtingsida

dejtat 8 gånger pi Tillsättningen av Matt Whitaker som ersättare för den sparkade Jeff Sessions har varit ett stort diskussionsämne i Washington. Whitaker har tidigare varit kritisk till Rysslandsutredningen som leds av förre FBI-chefen Robert Mueller. Kritiker är oroliga för att Whitaker kommer att försöka hindra utredningen.

10 regler för att dejta min dotter CNN har kommenterat Trumps meningsutbyte med Phillip på Twitter.

dejta i mobilen nu

dejta online zdarma

hbtq dejting sidor Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

bästa internetdejting Mer från Nyheter Idag