dejting mordet i solna Två gripna för mordbrand i Göteborg – polisen misstänker samband mellan olika bränder

Misstänkta bilbrännare på Frölunda torg. Foto: Faksimil Twitter
  • gratis dejtingsida för unga aktiesparare dejting passagen uci Tisdag 14 Aug 2018 nätdejting samtalsämnen bröllop date match hand 2018-08-14
dejt iphone bra dejting sida quiz 280

danska dejtingsajter finland seriös gratis dejtingsajt GÖTEBORG Efter gårdagens bränder i Göteborg och västra Sverige kan polisen bekräfta att två personer gripits. De gripna uppges bo i Frölunda där den största brandattacken ägde rum. Polisen misstänker att de olika bränderna kan ha samordnats genom sociala media, men tror inte på att någon politisk eller religiös grupp ligger bakom.

dejta brasilianska kvinnor göteborg Två personer har gripits av polisen misstänkta för mordbrand i Göteborg. De gripna är mellan 16 och 21 år och båda är hemmahörande i Frölunda, där bränderna ägt rum, berättar polisens presstalesperson Christer Fuxborg för Nyheter Idag.

kille dejtar flera bra dejt ställen göteborg Tillhör de gripna någon politisk eller religiös organisation?

dejting för fångar – Inte vad som är känt hittills. Och det är ingenting som vi tror att de gör, utan det här är ett återkommande problem varje sommar innan skolstart. I det här fallet riktar man sitt agg mot bilar och sätter eld på dem, jag vet att tidigare har man satt eld på skolor och kastat sten på blåljuspersonal på olika ställen.

dejtingsajter utländska gymnasiebetyg coach date codes Är de här personerna kända av polisen sedan tidigare för liknande brottslighet?

nätdejting funkar inte nelly – Jag vågar inte svara på det ännu. Det enda vi fått till oss hittills är att de är mellan 16 och 21 år, det är det enda jag vet. Hur de har identifierats och de här detaljerna, det har vi inte i nuläget faktiskt.

date app for windows nytt dejtingprogram tv3 2013 Tror ni att bränderna som ägt rum runt omkring Göteborg har organiserats tillsammans?

dejtingsajter uppsala – Vi misstänker att det kan ha sin grund i någon form av socialt media, någon samaktion där, då man har gått ut och anstiftat andra att göra likadant. Så det är något vi håller på att titta på, självklart.

dejting tv3 youtube dejta i malmö opera Kommer gripandena leda till en lugnare natt i Göteborg?

mysig bar göteborg dejt – Ja det här är ju en indikation på vad som kan hända om man ger sig ut och gör sig skyldig till den här typen av verksamhet. Vi stävjar ju det här med all kraft, och mycket resurser tillsätts ju för att det inte ska bli någon form av spiral.

dejtingsajter för bönder jarowskij dejtingsajter bi an Läs även: date znacenje

norsk dejtingsajt gratis yrkesutbildningar

nätdejting första dejten promenad Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejting 60 sekunder Mer från Nyheter Idag