dejt chatt sidor Två svårt skadade i lägenhetsexplosion i Stockholm

Explosionen inträffade i en lägenhet på Bokbindarvägen. Foto: Google Maps
  • hur frågar man om dejt dejtingsida på facebook logo Lördag 12 Dec 2015 gratis dejting i mobilen malmö nätdejting mazily uk 2015-12-12
varför vill ingen dejta mig dejtingsidor danmark jobb 0

gratis dejting på facebook chat dejtingsajt umeå energi STOCKHOLM Två personer skadades svårt och en tredje lindrigt i en explosion i en lägenhet i Hägersten natten till lördagen. Lek med fyrverkerier uppges ha utlöst den kraftiga smällen.

dejtingsajter antal medlemmar vänsterpartiet Larmet om explosionen kom vid halv ett-tiden på natten från en bottenlägenhet i ett sjuvåningshus på Bokbindarvägen. På adressen pågick en fest och i samband med det ska flera personer ha skadats av någon typ av smällare, skriver dejt stockholm quality.

nätdejting norge yr – Vi har två som är svårt skadade och en lindrigt, säger Emil Skoglund, som är ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar, till Expressens systertidning gratis nätdejting app gratis.

dejt hemma hos mig Polisens bombtekniker var under natten på plats i lägenheten, men avspärrningarna hade hävts vid halv åtta-tiden på morgonen. En förundersökning om framkallande av fara för annan har inletts, men under natten hade ännu ingen delgivits misstanke om brott.

dejtingsajter för pensionärer göteborg

dejtingsidor för vuxna eskilstuna Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting artiklar fleminggatan Mer från Nyheter Idag