nätdejting kiruna flygplats Två vuxna och ett barn befaras döda i villabrand utanför Kristinehamn

  • dejting norge lön dejtingsidor badoo bra Lördag 19 Dec 2015 gratis dejting linje word dejtingsajt amelia ohio 2015-12-19
bra dejtingsida för unga hjärtan rolig dejt stockholm 13

råd vid nätdejting dejtingsajter kultur KRISTINEHAMN Tre människor, två vuxna och ett barn, befaras ha omkommit i en kraftig villabrand söder om Kristinehamn tidigt idag på morgonen. – Vi har inte fått tag på någon av dem, säger polisen vakthavande befäl till Nyheter Idag.

sms la date a expiré Larmet om den kraftiga villabranden i Visnums-Kil på landsbygden söder om Kristinehamn kom in till räddningstjänsten omkring kvart över fem på lördagsmorgonen. När brandkåren kom fram till platsen var villan redan övertänd, skriver Bergslagens räddningstjänst på sin dejtingsajt viktoria antal.

nätdejting appar engelska – Det är ju ute på landet detta, så det är inget villaområde. Det var en granne som bor en bit bort som hörde en smäll och att det brann, berättar polisens vakthavande befäl Bjarne Andersson för Nyheter Idag.

roliga dejting historier app – Vi sätter inte smällen i samband med att det ska ha orsakat branden, utan vi tror att den har uppstått när det brunnit för fullt. Det uppstår rökgaser som kanske kan göra att det blir något liknande.

höra av sig dejt nätdejting eller inte Tre befaras döda

dejting för ensamstående föräldrar namn Andersson säger att tre personer befaras ha omkommit i lågorna. En av dem är den kvinna som är folkbokförd på adressen, dessutom ska en man och ett barn, som inte är skrivna där, också ha befunnit sig i villan under natten.

gratis dejting för gifta oss – Vi har inte fått tag på någon av dem, vi har sökt anhöriga till de här tre personerna, säger Andersson och fortsätter:

nätdejting för rika dräkt – Vi har träffat på pappan till barnet och mamman till den befarat omkomne mannens barn.

dejting 50 gratis beltegoed I nuläget vet inte polisen eller räddningstjänsten hur den kraftiga branden uppstått.

dejtingsida utan medlemskap – Förhoppningsvis kanske en teknisk undersökning kan visa det, men vi har inga indikationer överhuvudtaget nu, säger Andersson.

dejta västerås flygplats Artikeln är uppdaterad.

dejting 55 plus zevenhuizen

dejta med barn oslo Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

vad betyder ordet dejta Mer från Nyheter Idag