kyss dejt flashback Ungdomsgäng krigar mot polisen i Växjö med stulna fyrverkerier för sexsiffrigt belopp

Enligt polisen är det ungdomar i Araby som skjuter mot myndigheterna med kraftiga fyrverkerier. Foto: Privat / Wikimedia Commons / Nyheter Idag
  • bästa dejtingsajt för äldre namn dejting handikappade barn Måndag 28 Dec 2015 bästa nätdejting vilken dejtingsajt är bäst jobbchans 2015-12-28
gratis dejting stockholm ystad date match huitieme 1067

dejten dvd releases dejtingsajter norrland game VÄXJÖ Ett ungdomsgäng har de senaste dygnen i praktiken krigat mot polisen i stadsdelen Araby i Växjö efter att en större mängd fyrverkerier stals från en container. – Poliser på plats har fått skydda sig med sköldar. Det används kraftiga fyrverkeripjäser som vapen, berättar Henrik Johansson, inre befäl hos polisen i Växjö.

dejtingsidor västerås jobb Flera medier har rapporterat om oroligheter i stadsdelen Araby i Växjö efter att en större mängd fyrverkerier stulits ur en container. Uppgifter till Nyheter Idag gör gällande att värdet på fyrverkerierna uppgår till ett sexsiffrigt belopp.

nätdejting kiruna kommun Situationen har varit så allvarlig att boende har protesterat utanför polisstationen och boende i området har arrangerat nattvandring för att försöka stävja oroligheterna. Även politiker i Växjö har hållt krismöte med anledning av upploppen. När Nyheter Idag ringer till Henrik Johansson, inre befäl hos polisen i Växjö, beskriver han situationen som ett krig mot myndigheterna.

bästa dejtingsidan forum jobb – Poliser på plats har fått skydda sig med sköldar. Det används kraftiga fyrverkeripjäser som vapen.

dejtingsida för gifta date butoir definition 20-åring gripen för våldsamt upplopp

dejtingsidor utomlands csn En person i 20-års åldern, född 95, är gripen för våldsamt upplopp. Två individer har även omhändertagits för ordningsstörning med anledning av situationen i Araby.

vad skriva efter första dejten – De är från 14-15 år gamla till 20-års åldern kan man säga. Sen är det några stycken som är ledare och sen hänger väldigt många på. Det är en liten klick som förstör för alla andra i området. Det bor väldigt mycket människor i Araby och det är en liten klick som gjort att människor inte kunnat sova.

dejtingsida gratis – Det har skjutits mängder med raketer de sista två dygnen.

dejta ungdom malmö Under söndagkvällen togs en bil i beslag i området i vilken det har förvarats fyrkereripjäser i bagageluckan. Bilen har bogserats från platsen och ägaren till bilen har blivit förhörd av polis. Ett 30-tal personer ska ha befunnit sig i närheten av bilen när den togs i beslag vid 23.30-tiden, natten mot måndagen.

dejting 55 plus korting internet dejting sverige wiki Polisen får sätta in extra resurser i området

dejta som ensamstående mamma Enligt Johansson är det rejält kraftiga pjäser som använts mot polisen och det har även upprättats anmälan om försök till grov misshandel. I sociala medier har flera boende i området samtidigt berättat hur de inte kan sova på grund av skjutandet och polisen har satt in extra resurser för att försöka hålla ordning i området med utökad bemanning ifall nya oroligheter bryter ut på måndagskvällen.

dejta i new york university Men även framgent kan det bli aktuellt med ökad polisnärvaro och andra former av insatser för att säkerställa ordningen i stadsdelen.

dejtingsajter i norge as – Det är ett utsatt område, Araby. Det har satts in och kommer sättas in resurser som kommer vara riktad insats mot området framöver då.

nätdejting ensamstående mamma nätdejting kiruna yta De här extra resurserna ni sätter in i Araby, kommer det påverka annan verksamhet eller ni klarar det ändå?

dejtingsajt flashback forum – Vi ska ju klara det. Men visst är det så att alla vill ha av kakan, det finns ju bara en del sen ska den delas på många. Men det är ett prioriterat område, absolut.

kristen dejting norge as

nätdejting desperat gryfice Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejting 19 år trebarnsmamma Mer från Nyheter Idag