nätdejting handikapp ramp Ungsvenskar kritiserar feminism på sociala medier – mottar hot och får inlägg borttagna av Instagram

Foto: Nataly Wright
  • dejta sitt ex igen date raised definition Onsdag 15 aug 2018 kristna dejtingsajter gratis yrkesutbildningar dejta på facebook side 2018-08-15
date sidor flashback dejtingsajter för muslimer västerås 418

dejta stora kvinnor jag vill dejta en polis SVERIGE Instagram har blockerat möjligheten för kontot @argatjejertalar att publicera nya inlägg efter en postning om att utländska våldtäktsmän borde utvisas. Nu mottar Ungsvenskarna bakom kontot hot mot sig. 

dejting för otrogna koranen Hilda Frick, utbildningspolitisk talesperson för Ungsvenskarna, Isabella Eliasson, kontaktperson för Ungsvenskarna Norrland, och Tove Wiberg, suppleant i Ungsvenskarnas nationella arbetsgrupp driver tillsammans instagramkontot @argatjejertalar som kritiserar modern feminism för att inte värna kvinnors intresse.

dejtingsajt för tjocka tjejer Kontot diskuterar frågor där de anser att modern feminism har gått vilse, som könsseparerade badtider, föräldraförsäkring och könskvotering. Hilda Frick berättar för Nyheter Idag att kontot endast varit uppe i en vecka innan ett inlägg blev bortplockat av Instagram.

dejta i mobilen internet – I fredags skulle vi posta ett inlägg om att vi tycker att man ska utvisa utländska våldtäktsmän och det låg uppe i två minuter och sen togs det bort. Nu har vi inte kunnat posta inlägg sedan dess och jag har försökt tre gånger om dagen. Vi har kontaktat Instagram utan att få något svar och vi har inte fått något mail eller någon information om varför man tog bort inlägget, berättar Hilda Frick för Nyheter Idag.

glöm nätdejting tips Frick berättar att hon har sett att andra som fått sina inlägg borttagna brukar få en motivering av Instagram om vilken regel man bryter men att de själva inte fått någon som helst information om nedtagningen.

dejta oskuld Frick berättar att andra instagramkonton har uppmanat sina följare att anmäla deras konto, bland annat feministen @argtjej. De tre ungsvenskarna har även fått motta hot på sina privata instagramkonton. Frick berättar dock att trots alla påhopp och hot har majoriteten av responsen varit positiv.

dejting sajt för unga aktiesparare

att dejta en yngre kille

nätdejting gifta par

dejtingsida för utbildade politiker Under onsdagsmorgonen den 15 augusti meddelar Hilda Frick att Instagram har hävt inläggsblocken.

nätdejting sport

dejtingsajt albaner toni Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajt elit norra Mer från Nyheter Idag