dejtingsajter body butter Uppladdningsfilter var bara början – internet kan bli kraftigt begränsat i EU

EU är munnen som aldrig blir mätt. Montage: Nyheter Idag
  • dejtingsajter norge lön bedragare dejtingsajter Fredag 16 Nov 2018 gratis nätdejting sverige biljetter bästa dejting presentation zen 2018-11-16
dejta blyg kille kär nätdejta killar 616

dejta tjej med pojkvän presentation till dejtingsajt badoo EU I det pågående arbetet med att förhandla fram en för makthavarna acceptabel version av EU:s upphovsrättsdirektiv ser det senaste kompromissförslaget inte ljust ut för internetanvändare i EU som – om förslaget går igenom – snart kan se hur tjänster som Youtube blir otillgängliga för medborgarna.

dejtingsida happy pancake flashback Inför omröstningen i date organizer app var diskussionen omfattande angående kravet på internettjänster att införa automatiserade uppladdningsfilter för att bekämpa brott mot upphovsrätten. Inför omröstningen presenterades en kompromissversion som inte specifikt nämnde uppladdningsfilter, och detta valde de svenska EU-ledamöterna från dejtingsajt för bönder jarowskij att stödja.

nätdejting första meddelandet nätdejting Efter omröstningen varnade bland andra EU-parlamentarikern Max Andersson (MP) för att uppladdningsfilter snart skulle stå på dagordningen. Det har blivit värre än så, enligt den tyska piratpartisten och romantisk date stavanger som har granskat det förslag som just nu är aktuellt i förhandlingarna mellan olika EU-organ.

dejting facebook chat första dejt bar stockholm Läs mer: date mate app

nätdejting anonym orten I det nu liggande förslaget från EU-kommissionen föreslås att internettjänster som bygger på användargenererat material, som exempelvis Youtube och Facebook, blir juridiskt ansvariga för alla intrång i upphovsrätten som sker på plattformen. Det anges i förslagstexten att företag kan undkomma detta genom att följa vaga anvisningar om att samarbeta med upphovsättsinnehavare, implementera effektiva metoder för att hindra upphovsrättsskyddade verk från att publiceras på internet och att använda passande teknik för att genomföra det, men det går inte att säga vad detta kommer att innebära i praktiken.

date app t Den aktuella skrivningen har fått Youtubes VD Susan Wojcicki att reagera. Youtube är positiva till förslaget om uppladdningsfilter då de redan har sitt system ContentID som gör just detta, men att bli ansvarig för de eventuella upphovsrättsintrång som ändå slinker igenom skulle kunna slå hårt mot dem ekonomiskt. Wojcicki dejtingsajt recension film att EU-medborgare kan få ett kraftigt begränsat internet i framtiden, då Youtube kan bli tvungna att blockera mängder av videor i EU-länderna för att undvika potentiella stämningar.

nätdejting utan registrering online Julia Reda pekar dock på att några saker ändå är bra med det förhandenvarande förslaget, och det är dels att småföretag inte skall omfattas av kraven, dels att det finns en skrivelse om att åtgärderna inte skall påverka legitim användning av upphovsrättsskyddat material, men hur detta skall säkerställas framgår inte.

vilken nätdejting sida är bäst youtube date journal app

dejta en vattuman ihop

nätdejting mötesplatsen flashback Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtat 2 månader amning Mer från Nyheter Idag