seriös dejtingsida V-politiker anser att all kritik mot hedersvåld är islamofobisk: ”Jag vill helst inte svara på några politiska frågor”

Foto: Faksimil Facebook.
  • dejtingsajt otrogna islam dejtingsajter kristna webbkryss Tisdag 4 sep 2018 date definition fruit seriös dejtingsida gratis yrkesutbildningar 2018-09-04
dejt 7 juli hur vet jag om han dejtar andra 6163

dejtingsida profil ab nätdejting flest medlemmar göteborg ÖREBRO Den vänsterpartistiska lokalpolitikern, Nadja Pasent Awad, har tidigare uttalat sig om att all kritik mot hedersvåld är islamofobisk samt att M och S vilar på en rasistisk grund. Pasent Awad kandiderar till riksdagen i valet på söndag, men till Nyheter Idag uppger hon att hon inte vill svara på politiska frågor.

dejting i norrland karta Nyheter Idag kunde i september 2017 rapportera om hur den vänsterpartistiska politikern i Örebro, Nadja Pasent Awad, anser att all kritik mot hedersvåld är islamofobisk. Det var i ett Facebookinlägg i september 2017 som V-politikern Nadja Pasent Awad skrev att ”det går inte att uttala om s.k. ”hedersfrågor” utan att uttala sig orientalistiskt och islamofobiskt”.

dejta mörkhyade kvinnor Pasent Awad har även tidigare skrivit att feminister och antirasister glömmer bort de icke-vita männen i sitt fokus på våldtagna kvinnor och det våld som rättssystemet utsätter dem för.

dejtat 3 månader utveckling bra frågor första dejten LÄS ÄVEN: date x 730

dejtingsajter andliga sida Nadja Pasent Awad har även sagt att Moderaternas och Socialdemokraternas politik vilar på en rasistisk grund.

smeknamn på dejtingsida exempel nätdejting för skilda LÄS ÄVEN: dejtingsajter otrohet män

dejta med herpes hjälp Pasent Awad sitter i Fritidsnämnden för Vänsterpartiet i Örebro och kandiderar även till riksdagen för partiet på plats 29.

dejta 17 åring tomelilla Nyheter Idag har därför kontaktat Nadja Pasent Awad för att se om hon fortfarande står kvar vid sina tidigare uttalande.

vilken nätdejting sida är bäst jobb – Jag vill helst inte svara på några politiska frågor och jag hoppas att du respekterar det, säger Nadja Pasent Awad till Nyheter Idag.

dejtingsidor vänner vilken dejtingsida är bäst Du som politiker kan alltså inte svara till media om dina politiska uttalanden?

att börja dejta sitt ex – Jag vill inte svara på några frågor alls.

handikapp dejting tv Nyheter Idag har även sökt Vänsterpartiet i Örebro för kommentar.

dejtingsida umeå meny

ranking dejtingsajter gratis Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

nätdejting för seniorer eskilstuna Mer från Nyheter Idag