att dejta en italienare Väldigt få nyanlända har börjat studera via regeringens satsning – kommunerna överbelastade

Arbetsmarknads- och etablerings­minister Ylva Johansson (S). Foto: Wikimedia commons
  • dejta gratis online youtube nätdejting ensamstående kvinnor Måndag 13 Aug 2018 dejtingsajt oslo jobb gratis dejting finland 2018-08-13
dejtingsida för dvärgar gratis dejting på facebook søg 944

gratis nätdejting sverige el vilken nätdejting är bäst SVERIGE Regeringen har infört en särskild satsning för nyanlända med så låg utbildningsgrad att de inte kan komma in på arbetsmarknaden. Denna satsning lägger ansvar på kommuner att erbjuda utbildning, en satsning som kommunerna inte har resurser till.

nätdejting göteborg jobb Vid årsskiftet införde regeringen en så kallad utbildningsplikt för nyanlända som har så dålig utbildning att de inte kan komma ut i arbete. 8 månader senare med detta utbildningsprogram har endast 90 nyanlända påbörjat studier, det uppger dejting i norrland damer.

dejta äldre damer Under juni månad gjorde Arbetsförmedlingen bedömningen att endast 5500 nyanlända omfattas av utbildningspaketet och att av dem har endast 90 påbörjat studier i något ämne.

dejting appar gratis fredag – Det står väl klart att vi har varit lite optimistiska i hur snabbt man har kunnat implementera reformen. Vi vet ju av erfarenhet att när vi gör större reformer som involverar både arbetsmarknadspolitiken och kommunerna så är det ofta trögt i starten, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S), till Sveriges Radio.

dejta gamers united Förslaget är formulerat så att ansvaret är delat mellan Arbetsförmedlingen och Sveriges alla kommuner. De anvisade studierna sker huvudsakligen inom den kommunala vuxenutbildningen. En av anledningarna till att utbildning går trögt är för att kommunerna inte har kapaciteten att organisera sådan verksamhet.

spid dejting u beogradu isporuka – När jag pratar med kommunerna så säger de att de behöver tid för att ställa om och erbjuda rätt sorts utbildningar. Sen vet vi att en del av de personer som omfattas av utbildningsplikten inte är redo att påbörja en utbildning utan kan behöva olika stödjande eller studieförberedande insatser först, fortsätter Johansson.

thai date system

sms date engagement orange Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejta utan registrering Mer från Nyheter Idag