dejta gratis online youtube Väldigt få nyanlända har börjat studera via regeringens satsning – kommunerna överbelastade

Arbetsmarknads- och etablerings­minister Ylva Johansson (S). Foto: Wikimedia commons
  • nätdejting ensamstående kvinnor dejtingsajt oslo jobb Måndag 13 Aug 2018 gratis dejting finland dejting på facebook youtube 2018-08-13
gratis dejting på facebook søg vilken nätdejting är bäst 944

dejting i norrland damer gratis nätdejting sverige el SVERIGE Regeringen har infört en särskild satsning för nyanlända med så låg utbildningsgrad att de inte kan komma in på arbetsmarknaden. Denna satsning lägger ansvar på kommuner att erbjuda utbildning, en satsning som kommunerna inte har resurser till.

dejta äldre damer Vid årsskiftet införde regeringen en så kallad utbildningsplikt för nyanlända som har så dålig utbildning att de inte kan komma ut i arbete. 8 månader senare med detta utbildningsprogram har endast 90 nyanlända påbörjat studier, det uppger nätdejting göteborg jobb.

dejting appar gratis fredag Under juni månad gjorde Arbetsförmedlingen bedömningen att endast 5500 nyanlända omfattas av utbildningspaketet och att av dem har endast 90 påbörjat studier i något ämne.

dejta gamers united – Det står väl klart att vi har varit lite optimistiska i hur snabbt man har kunnat implementera reformen. Vi vet ju av erfarenhet att när vi gör större reformer som involverar både arbetsmarknadspolitiken och kommunerna så är det ofta trögt i starten, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S), till Sveriges Radio.

spid dejting u beogradu isporuka Förslaget är formulerat så att ansvaret är delat mellan Arbetsförmedlingen och Sveriges alla kommuner. De anvisade studierna sker huvudsakligen inom den kommunala vuxenutbildningen. En av anledningarna till att utbildning går trögt är för att kommunerna inte har kapaciteten att organisera sådan verksamhet.

dejtingsajter för 16 åringar med – När jag pratar med kommunerna så säger de att de behöver tid för att ställa om och erbjuda rätt sorts utbildningar. Sen vet vi att en del av de personer som omfattas av utbildningsplikten inte är redo att påbörja en utbildning utan kan behöva olika stödjande eller studieförberedande insatser först, fortsätter Johansson.

sms date engagement orange

nätdejting positivt kontraktsintresse Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejtingsajt iranier Mer från Nyheter Idag