nätdejting funkar inte längre Zara Larsson krävde att julklappspengar gick till flyktingar – Åkte själv till Jamaica

Aftonbladet berättar att Zara Larsson tycker man ska hjälpa flyktingar istället för att köpa julklappar. Själv åkte hon till Jamaica. Foto: Faksimil aftonbladet.se samt Twitter
  • dejtingsajt muslimer nätdejting är han intresserad engelska Torsdag 31 Dec 2015 dejtingsidor för under 18 malmö nätdejting umeå jobb 2015-12-31
bästa dejtingsida flashback date coach kydon tay 10687

online dejting sajtovi dejtingsajter under 18 juli STOCKHOLM Popartisten Zara Larsson krävde innan jul att människor skulle spendera pengar på flyktingar istället för julklappar – men själv åkte hon till Jamaica. Nu anklagas hon för hyckleri i sociala medier. ”Har inte flyktingar ett mycket större behov än ditt behov av att semestra i Karibien?”, frågar en användare på Twitter.

date chat india Den sjätte december i år, bara ett par veckor innan jul, berättar tidningen Aftonbladet att artisten profil på dejtingsida gratis Zara Larsson tycker man ska ge pengar till flyktingar istället för att köpa julklappar. Det hade Zara Larsson själv förklarat i ett känslosamt inlägg på Instagram.

zoosks dejtingapp – Jorden är trasig och blöder. Folk dör runt om oss. Vi säger att vi inte kan ta in fler flyktingar, att vi inte har råd, samtidigt som vi svenskar spenderar 75 miljarder kronor i december inför julen, skrev Larsson.

användarnamn på dejtingsajter Istället för att köpa julklappar vädjade artisten istället till att skänka pengarna till exempelvis Unicef. Det berättade hon att hon själv skulle göra.

dejting utan medlemskap – Istället för att köpa en trött jävla tröja till mamma som ändå kommer ligga och samla damm i garderoben så lägger jag hellre 300 kronor på vattenreningstabletter och räddar liv. Det är vad jag önskar mig, förklarade Larsson.

nätdejting omöjligt date thai guys Åkte själv till Jamaica

dejtingsajter england pris Men några veckor senare, den 28 december befinner sig Zara Larsson på Jamaica. Hur det kommer sig att hon hamnade på Jamaica berättar hon inte, men möjligen kan en tweet från den 22 december ge en ledtråd.

dejta en nörd När Zara Larsson själv befinner sig på Jamaica kom hon plötsligt på att det kanske var på sin plats för att be om ursäkt. Vilket hon gjorde, men inte för att hon lagt pengar på en resa till Jamaica utan för att hon inte kan närvara lika mycket i sociala medier som hon hade önskat. Internetuppkopplingen är nämligen inte helt problemfri när man ligger på stranden.

date match barrage coupe du monde 2014

nätdejting bedrägeri straff dejting 30 illamående Anklagas för hyckleri i sociala medier

för och nackdelar med nätdejting Den hyllade popartisten möter nu hård kritik i sociala medier. På Facebook menar journalisten date of app download Thomas Gür att Zara Larsson hycklar. På Twitter är omdömena ännu hårdare mot artisten, men själv tycker hon att det inte finns något fel i hennes agerande.

dejtingsajt oslo uddevalla Nyheter Idag har samlat några av reaktionerna över att Zara Larsson lägger pengar på en resa till Jamaica istället för att skänka dessa till flyktingar i nöd.

pancake dejting jämtland

dejtingsidor som är gratis youtube

nätdejting svd debatt

dejting elit world Och en annan tweet från Zara Larsson själv får sätta punkt för den här artikeln.

gratis dejting i mobilen nu

nätdejta träffas

handikappade dejtar tv Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

dejting akademiker online Mer från Nyheter Idag